3 Aralık Dünya Engelliler Günü

Engelli Vatandaşlar Bir Araya Geldi

Eklenme Tarihi : 4 Aralık 2018

“Karasu Belediyesi Engelli Vatandaşlar İle Kahvaltıda Buluştu”

Karasu Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli vatandaşlara kahvaltı programı düzenlendi.

Karasu Kent Parkta düzenlenen kahvaltı da konuşan Karasu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatma Tatlı; “Engeller birlikte aşılır. 3 Aralık Dünya Engelliler Gününün toplumsal duyarlılığımızı artmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Bizler Karasu Belediyesi olarak, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet İspiroğlu önderliğinde her geçen gün farklı proje ve çalışmalar yapıyoruz. Projelerimizi hassasiyetle sürdürmeye devam edeceğiz. Özellikle engelli kardeşlerimizin, fedakâr ailelerine şükranlarımı sunuyorum. Engeller, hayatın ritmini yakalamaya engel değildir. Tüm engelli kardeşlerimizin toplumsal kaynaşmaya dahil olduğu, bir gün değil her gün hatırlandığı 3 Aralık Dünya Engelliler gününü kutlar bütün engelli kardeşlerimizin aileleriyle sevdikleriyle sağlıklı, huzurlu bir ömür yaşamalarını dilerim” dedi.

Karasu Tüm Engelliler Dernek Başkanı Yüksel Metin Aygüneş ise; “Bu önemli günümüzde bizimle beraber olmanız bizleri sevindirmiştir. Aslında konuşacak çok şeyler var ama tek isteğimiz tüm halkımızın daha duyarlı olmasıdır. Engelli tabiri veya özürlü tabiri, bu gibi tabirlerin aslında doğru olmadığını hepimiz biliyoruz ama şunu unutmayalım ki engelli diye bir şey yoktur engeller vardır. Bu engelleri kaldırmak adına bir şeyler yapabileceksek anında yapmalıyız” ifadelerine yer verdi.

Karasu Belediyesi Başkan Yardımcısı Yakup Gençbay; “Hepimizin engelliler gününü kutluyorum. Bizler için gerçekten çok değerli ve her zaman ön plandasınız. Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü her geçen gün bu alanda önemli çalışmalara imza atıyor. Bizlerde sonuna kadar destek vereceğimizin altını çiziyoruz” dedi.