Başkan İshak Sarı, İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Başkan Sarı, İlk Meclis Toplantısını Ger

Eklenme Tarihi : 9 Nisan 2019

“Karasu Belediye Meclisi, Başkan Av. İshak Sarı Başkanlığında İlk Toplantısını Gerçekleştirdi”

Karasu Belediye Meclisi, Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi. Toplantıya, Belediye Başkanı Av. İshak Sarı, Meclis Üyeleri, Yerel Basın ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan Nisan ayı meclis toplantısında kısa bir konuşma yapan Karasu Belediye Başkanı Av. İshak Sarı; “31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından ilk meclis toplantımızı gerçekleştirmek için toplanmış bulunuyoruz. Bizim tek hedefimiz Karasu’yu en üst seviyelere taşımaktır. Bu hedefimizi gerçekleştirmek için de var gücümüzle çalışacağımızdan herkes emin olmalıdır. Tüm meclis üyelerimize hayırlı olsun dileklerimi sunar, başarılar dilerim. Ayrıca içerisinde bulunduğumuz hafta Türk Polis Teşkilatımızın 174. kuruluş yıl dönümünün kutlandığı hafta. Bu vesileyle görevi başında Şehit düşen kahraman güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, Gazilerimize acil şifalar diliyorum” dedi.

Karasu Belediye Başkanı Av. İshak Sarı Başkanlığında gerçekleşen Nisan ayı Meclis Toplantısında 13 gündem maddesi, 2 yazılı önerge ve 4 soru önergesi görüşülerek karara bağlandı.

Gündemin 1. , 2. , 4. , 5. , 6. , 7. , 8.  maddelerinde yer alan Başkanlık Divanı Üyeliği, Meclis Başkan Vekilliği, Encümen ve Komisyon üyeleri seçimi yapıldı. Buna göre; Belediye Başkanlık Divanı Meclis Kâtip; Esra Bıyıklıoğlu, Mehmet Berberoğlu, Zekeriya Durmaz, Sezai Aşık, Belediye 1.ve 2. Meclis Başkanı Vekili 1. Meclis Başkan Vekili: Hüseyin Emanet, 2. Meclis Başkan Vekili: Murat Kaçar, Encümen; Ali Şakar, Leman Yanmaz, Çevre ve Sağlık Komisyonu; İsmet Yavuzyiğit, Hüdaver Ağun, Mehmet Berberoğlu, Şakir Şen, Hasan Hocaoğlu, Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonu; Sabri Aslanbay, Ali Şakar, İsmail Karakaş, Mehmet Genç, İsmet Günaydın, İmar Komisyonu; Yakup Ayar, Esra Bıyıklıoğlu, Hüseyin Emanet, Mustafa İngenç, Fatih Şentürk, Plan Bütçe Komisyonu; İsmet Yavuzyiğit, Sabri Aslanbay, Leman Yanmaz, Taşkın Ekşi, Oktay Yazıcı, Tarım Komisyonu; Zekeriya Durmaz, Sezai Aşık, İsmail Karakaş, Çetin Ülker, Hasan Hocaoğlu, Hukuk Komisyonu; Abdülkadir Şamlıoğlu, Murat Kaçar, Ali Şakar, Akın Çelik,  İsmet Günaydın, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Temsilci; Murat Kaçar, İsmet Yavuzyiğit, Marmara Belediyeler Birliği Temsilci; Zekeriya Durmaz, Yakup Ayar, Karasu Osb Müteşebbis Heyeti; Belediye Başkanı  İshak Sarı, Hüseyin Emanet, Abdül Kadir Şamlıoğlu, Murat Kaçar, Zekeriya Durmaz, Ali Şakar seçildi.

Başkan Sarı, alınan kararların hayırlı olmasını dileyerek Nisan ayı meclis toplantısının kapanışını yaptı.