Belediye Çalışanlarına Ziyaret

Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Edecek

Eklenme Tarihi : 4 Eylül 2019

Başkan Sarı; “Daha yaşanılabilir bir ilçe oluşturma hedefine sizlerle birlikte ulaşacağıma inancım tamdır” dedi.

“Başkan İshak Sarı’dan Belediye Çalışanlarına Ziyaret”

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Karasu Belediyesi birimlerinde çalışan personelleri ziyaret etti.

Belediye Başkanı İshak Sarı, belediyenin hizmet birimlerini gezerek, görevli personellerden sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgiler aldı ve hizmet almak için belediyede bulunan vatandaşlarla sohbet etti.

Belediye çalışanlarını ve birim müdürlerini tek tek ziyaret ederek çalışmalarında başarılar dileyen Başkan İshak Sarı; “Çalışan personellerimizi sık sık ziyaret ediyor ve hizmetleriyle ilgili bilgi alıyoruz. Personellerimizin fikir ve önerileri bizim için çok önemlidir. Birlikte ekip olarak inşallah çok güzel hizmetlere ve projelere imza atacağız” dedi.

“Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Edecek”

Önümüzdeki 5 yıl süresince, kaliteli hizmet dönemi geçirmek için birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını ifade eden Başkan  Sarı; “Belediyemizin, Karasu halkı gözündeki notu sizlersiniz. Güç ve gönül birlikteliğiyle, İlçemize değer katacak pek çok hizmeti gerçekleştireceğimize inanıyorum. Bu noktada Karasu Belediyesi ailesi olarak, Karasu’nun geleceğine değer katacak çalışmalara, personellerimizle birlikte imza atacağımız kanaatindeyim. Hep birlikte, sağlam adımlarla İlçemize hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.