İspiroğlu’ndan Ankara Çıkarması

Başkan İspiroğlu Ankara'da

Eklenme Tarihi : 2 Ekim 2018

“İspiroğlu’ndan Ankara Çıkarması”

Ankara programlarında TBMM’deki AK Parti Grup Toplantısına katılan Başkan İspiroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasını dinledikten sonra Genel Başkan Yardımcısı Yavuz’a ziyarette bulundu.

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) AK Parti Grup Toplantısına katılan Başkan İspiroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapmış olduğu konuşmayı dinledi. İspiroğlu, daha sonra AK Parti Genel Merkezi’ne giderek Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ankara programıyla ilgili konuşan Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu; “Yoğun Ankara programımızda AK Parti’mizin yeni yasama dönemi ilk grup toplantısına katılarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı dinledik. Cumhurbaşkanımızın katıldığı grup toplantımız her zamanki gibi coşkulu ve partimize yakışır şekildeydi. TBMM’den sonra AK Parti Genel Merkezimize giderek Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ali İhsan Yavuz’a hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Kendisine hoş sohbetleri ve ev sahipliğinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.