İspiroğlu’ndan, Anneler Gününe Davet

Anneler Gününe Davet

Eklenme Tarihi : 2 Mayıs 2017

Karasu Belediyesi Anneler Günü’nü özel bir konserle kutlayacak. 12 Mayıs’ta Karasu Kent Parkta düzenlenecek konserde Karadeniz’in güçlü sesleri Oflu Kadir ve Gizem KARA sahne alacak.

12 Mayıs Cuma günü akşam saat 19.00 da Karasu Kent Parkta gerçekleştirilecek konserde, ilk olarak mahalli sanatçı Oflu Kadir ardından Karadeniz’in sevilen sanatçısı Gizem KARA şarkılarını bu sefer anneler için seslendirecek.

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, her yıl düzenlenen Anneler Günü Programı’nın bu yılda düzenleyeceğini belirterek, konserin 12 Mayıs Cuma günü Karasu Kent Park’ta saat 19:00’da halka açık olarak düzenleneceğini bildirdi. İspiroğlu; “Anneler Günü Programı’na” başta anneler olmak üzere tüm Karasulu vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi. Anneliğin yüce bir değer olduğunu vurgulayan Başkan İspiroğlu; “Annelerimiz bizim baş tacımız, bizim canımızdır. Bizler de Karasu Belediyesi olarak Anneler Günü’nü güzel bir konserle kutlamak istedik. Konserimize tüm annelerimizi bekliyoruz” dedi.