Karasu Sahiline İkinci Mavi Bayrak Çekildi

Toçoğlu’na Teşekkür

Eklenme Tarihi : 11 Temmuz 2018

Karasu Plajı, gerekli kriterleri koruyarak, iki yıl evvel Sahil plajına aldığı Mavi Bayrağı bu yılda ikincisi ile süsleyerek 32 evler plajına Mavi Bayrak çekilmesine hak kazandı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu sahiline ikinci Mavi Bayrak verilmesi dolayısıyla düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Karasu Plajı’nın güzelliği, temizliği ile ikinci Mavi Bayrak taşımaya hak kazandığını söyledi. Toçoğlu; “Göreve başladığımızdan beri çevre konusunda çok ciddi yatırımlar yapıyoruz. Çok kısa süre içerisinde Karasu’da yaptığımız yatırımlar neticesinde, birçok kriterleri ve ölçüyü yerine getirerek,  ikinci Mavi Bayrağı almaya hak kazandık Burada vatandaşlarımızın daha sağlıklı ortamlarda ve daha temiz alanlarda tatil yapıp, tatillerini değerlendirmeleri konusunda katkılar sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

“Toçoğlu’na Teşekkür”

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’da konuşmasında şunları söyledi; “Bu gün gördüğünüz gibi İlçemizde ikinci Mavi Bayraklı plajın açılışını gerçekleştiriyoruz. Plajımızda ikinci Mavi Bayrağın dalgalanmasından mutluluk duyduğumuzu belirtmek istiyorum. İlçeye ikinci Mavi Bayrağı kazandıran Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

Karasu Kaymakamı Aziz Mercan ise konuşmasında şunları söyledi; “Karasu Sakarya’nın bir incisi gibidir ve aynı zamanda Karasu bildiğiniz gibi Sakarya’nın Dünyaya açılan bir penceresidir. Bütün güzelliklerini bünyesinde barındıran bir ilçedir. Ve turizm anlamında da yapılması gereken çok şeyler olduğuna inanıyor ve düşünüyoruz. Büyükşehir Belediyesi imkânları dâhilinde ilçemize gerçekten güzel katkılar sunuyor. Sahilde bulunan 2 km’lik yolumuzu daha dün yaptılar ve kendilerine halkım adına teşekkür ediyorum. Sahilde Mavi Bayrak almak gerçekten çok güzel bir şey, vatandaşlarımızın bu ortamda tatil yapmalarını sağlamak çok güzel ve bunun içinde büyük gurur duyuyoruz. İlçemize verilen ikinci Mavi Bayrak içinde halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.