Karasu

Karasu'da Muhteşem Tiyatro

Tiyatro Beğeni Topadı

Eklenme Tarihi : 11 Haziran 2018

“Ramazan Hatırası Oyunu Sergilendi”

Karasu Belediyesi tarafından “Ramazan Hatırası” sloganı ile iftar saatinden sonra sahil park amfi tiyatroda düzenlenen ramazan eğlencelerinde vatandaşlar keyifli dakikalar geçirdi.

Karasu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce organize edilen Ramazan eğlenceleri “Ramazan Hatırası” adlı tiyatro oyunu ile başladı. Sahil Park Amfi tiyatroda yapılan etkinlikte, Ahmet Çevik'in yazıp, Sinan Bengier’in yönettiği oyunda Sinan Bengier, Yelda Alp, Ahmet Çevik ve Buket Dereoğlu sahne aldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, usta oyuncular performansları ile büyük beğeni topladılar.

Sosyal ve kültürel etkinliklere önem veren belediyecilik anlayışı ile hizmetlerin devam ettiğini belirten Karasu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatma Püskül Tatlı; "Karasu bizlerde bir sevdadır. Karasu için yaptığımız her çalışmamızın merkezinde her daim halkımız yer aldı. Unutmayalım ki Türkiye Cumhuriyeti’nin temelinde kültür vardır. Bütün farklılıklarımızı bizler zenginlik olarak görürüz ve bu bakış açısıyla da herkesi kucaklıyoruz. Çünkü Karasu mutlu insanların yaşadığı bir kenttir" dedi.

Karasu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatma Tatlı, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’nun eşi Tülin İspiroğlu ile, oyuncuları performanslarından dolayı tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.