Karasu

Karasu'da Plaj Voleybolu Turnuvası

Plaj Voleybolu Turnuvası Nefes Kesti

Eklenme Tarihi : 20 Temmuz 2018

“Plaj Voleybolu Turnuvası Nefes Kesti”

Karasu Belediyesi tarafından düzenlenen plaj voleybol turnuvası 13-14-15 Temmuz Cuma günü start aldı.

İlk gün yapılan maçlarda favori takımlar galip gelirken turnuva başlangıç servisini Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu attı.

Turnuva yazlıkçı misafirler tarafından büyük ilgi görürken sahada ter döken voleybolcular seyircilerin ilgisine karşılıksız kalmazken, yaptıkları smaçlar ile bol bol alkış aldılar. 14 Temmuz ikinci gün devam eden müsabakalarda yağmura rağmen sporcuların mücadelesi nefes kesti. 15 Temmuz Pazar günü ilk 8’e kalan takımlar çeyrek final yarı final maçlarında izleyicileri büyülediler.

İlk 3’e kalan takımlar sırası ile Bayanlarda Ekşi İnşaat birinci olurken Remax Gayrı Menkul ikinci ve Okka kafe üçüncü oldu. Erkeklerde ise; Okka kafe birinci, Ekşiler inşaat ikinci ve Remax Gayrı Menkul üçüncü oldu. Final maçını Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Başkan Yardımcıları Murat Çelik, Savaş Sancaktar, Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu, Habip Gül, İş Adamı  Osman Evli, Akkum Muhtarı Mustafa Sağır ve çok sayıda yazlıkçı vatandaş izlerken, 15 Temmuz yıl dönümü nedeni ile Ödül törenine katılamayan Başkan İspiroğlu şampiyonada dereceye giren ve turnuvaya katılan tüm sporcuları tebrik etti.

Sporculara ödüllerini Başkan Yardımcısı Murat Çelik, Plaj Kamp Müdürü Hasan Aygüneş, İş Adamı Habip Gül, Akkum Mahalle Muhtarı Mustafa Sağır ve Ada Posatası gazetesi spor Müdürü Mustafa Özbey verdi. Başkan Yardımcısı Murat Çelik, üç gün süren plaj voleybol müsabakalarında başta sporcular olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.