Karasu

Karasu'da Türk Halk Müziği Konseri

Muhteşem Konser

Eklenme Tarihi : 4 Haziran 2018

Karasu’da özel sınıflarda okuyan engelli öğrencilere katkı amaçlı düzenlenen Türk Halk Müziği Korosu Konseri muhteşem geçti.

“Makbuzu Teslim Etti”

Karasu Belediyesi ile Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Anadolu Lisesinde, özel sınıflarda okuyan engelli öğrencilere katkı amaçlı düzenlenen gecede, Pınar Gürdağ koro şefliğinde, Kuzeyin Ay Yıldızı Türk Halk Müziği Halk Korosu, gelen konuklara unutulmaz bir gece yaşattı. Düzenlenen konserden elde edilen gelirin makbuzunu Karasu Garnizon Komutanı, Jan. Bnb. Ahmet Tevfik Altunel yetkililere teslim etti. Konserin geliri özel sınıflarda okuyan engelli çocukların ihtiyaçları için kullanılacak.

“Teşekkür Etti”

Konserde bir konuşma yapan Karasu Garnizon Komutanı Jan. Bnb. Ahmet Tevfik Altunel; “Bu akşam çok özel bir etkinlikle bir araya gelmiş bulunuyoruz. Engellilerin insanlara yaşama sevinci de verdiğini kaydederek, aslında bu şunu gösterdi: Onların önündeki engelleri kaldırdığımız zaman engellilerimizin yapamayacağı şey yok. O engelleri kaldırmak da bizim görevimiz. Böyle yararlı konserleri düzenleyenlere çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu gibi yardım konserleri ileriki günlerde de devam eder” dedi.

“Mutluluk Duyuyoruz”

Gecede kısa bir konuşma yapan Karasu Belediyesi Kültür ve Sosyal Müdürü Fatma Püskül Tatlı, böyle anlamlı bir gecede bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Tatlı; “Her bir anne baba, eş, kardeş toplumda engelsiz yaşam adına yapması gereken ne varsa yapmalıdır. Onlar için daha farklı sosyal etkinlikler de yapacağız. Karasu özel sınıflarda okuyan engelli öğrencilere katkı amaçlı düzenlediğimiz Türk Halk Müziği konserimize, başta Karasu Belediye Başkanımız Sayın Mehmet İspiroğlu olmak üzere icabet eden ve katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.