Park ve Bahçeler Müdürlüğünden Hummalı Çalışma

Refüjlerde Bakım - Onarım

Eklenme Tarihi : 9 Mayıs 2019

“Karasu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünden Hummalı Çalışma”

Karasu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri mesire alanı, park ve yeşil alanlarda çim biçme, budama, çevre düzenlemesi, temizlik ve bakım çalışmalarına devam ediyor.

“Refüjlerde Bakım - Onarım”

Yapılan incelemeler ve gelen talepler doğrultusunda çalışmalarını şekillendiren Karasu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların yoğun olarak kullandığı yerlerin başında gelen park ve mesire alanlarında bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi. Belirlenen plan doğrultusunda park, yeşil alan bakım çalışması, kaldırım kenarları ve refüjlerde yabancı ot temizleme işi yapan ekipler, genel olarak da çevre düzenleme çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği hizmetler hakkında bilgi veren Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “Seçim bitti, artık çalışma zamanı. Her gün hizmet sahamızdayız. Her mahallemizi teker teker dolaşarak, çalışmaları yerinde izliyoruz, eksikleri tespit ederek, yerinde çözümler üretiyoruz. Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı alanlarda peyzaj düzenlemeleri ve bakım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ana caddelerdeki refüjlerde toprak tesviyesi ara ekim hizmetlerimiz yapılıyor. Parklardaki ağaçların bakımlarını da yapan ekiplerimiz, aynı zamanda gerekli tüm temizlik çalışmalarını da bir taraftan devam ettiriyorlar” dedi.