SGM Müdürü Koç

SGM Müdürü Koç'tan Başkanımıza Ziyaret

Başkan İspiroğlu'na Ziyaret

Eklenme Tarihi : 23 Mayıs 2017

“Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Adem Koç’tan İspiroğlu’na Ziyaret”

15-21 Mayıs Tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası dolayısı ile Sakarya Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Adem Koç, Şef Servet Gerdan ve Memur Gökhan Sağır Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’na ziyaret düzenlediler.

Ziyaret sırasında Sosyal Güvenlik Merkezinin yapısı, işleyişi ve projeleri hakkında bilgi veren Adem Koç ziyaret sonunda Başkan İspiroğlu’na bir buket çiçek takdim etti.

Adem Koç; “Sosyal Güvenlik kurumunu paydaşlarına tanıtmak, sosyal güvenlik reformunu anlatmak, vatandaşlarımızı hak ve yükümlülükleri konusunda bilgilendirmek, toplumda sosyal güvenlik bilinci oluşmasına katkı sağlamak amacıyla her yıl tüm yurtta 16 Mayıs’ı içine alan haftada ‘Sosyal Güvenlik Haftası olarak kutlanmaktadır. 2006 yılından itibaren geleneksel olarak kutlanmaya başlanılan Sosyal Güvenlik Haftasını bu yılda 15-21 Mayıs 2017 tarihleri arasında kutlanacaktır. Sosyal Güvenlik Haftamız kapsamında Belediye Başkanımız Mehmet İspiroğlu’na ziyaret düzenledik. Kendisi de bizleri gayet sıcak bir şekilde karşıladı. İlgisinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

SGK hizmetlerinde memnuniyet oranının her geçen gün hızla artığını belirten İspiroğlu; “Yurdun dört bir yanında Sosyal Güvenlik Merkezleri açılıyor ve bu yapılaşma her geçen gün artmaya da devam ediyor. Sosyal güvenlikte sunulan hizmetlerin teknolojiye taşınması günümüz Türkiye’sinde Sosyal Güvenlik Merkezlerinin daha da takip edilmesini arttırıyor. Yapmış olduğumuz araştırmalarda e-devlet uygulamalarında en fazla hizmet sunan kurum olarak Sosyal Güvenlik Merkezlerinin öncü seviyelerde olduğunu görüyoruz. Çalışmalarınızı ve projelerinizi yakından takip ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.