Yön Tabelaları Dikildi

Eklenme Tarihi : 3 Eylül 2019

“Karasu’da Yön Tabelaları Dikildi”

Karasu Belediyesi’ne ait otoparka ulaşımın kolaylaşması amacıyla ilçenin belirli noktalarına yön tabelaları dikildi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe merkezindeki otoparka ulaşım için, öncesinde tespiti yapılan 12 noktaya yön tabelaları dikildi. İlçe dışından gelen araç sürücülerine kolaylık sağlanması amacıyla yön tabelalarıyla bilgilendirme yapılıyor.

İlçeye şehir dışından gelen araç sürücülerinin park etme ve otoparkı bulma sorunlarını ortadan kaldırmayı amaçladıklarını söyleyen Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “İlçeye gelen misafirlerimiz ve ilçemizdeki sürücülerimizin belediyemize ait otoparka kolay ulaşabilmeleri amacıyla yön tabelaları dikimini sağladık. Karasulu sürücülerimize ve dışarıdan ilçemize gelen misafirlerimize, şehir içi trafiğinin düzenli bir şekilde işlemesi ve rahatlaması için otoparkımızı kullanmalarını öneriyoruz. Hatalı park cezası ile karşılaşılmaması ve vatandaşların haklarının engellenmemesi için otoparkları tercih etmelerini rica ediyoruz” dedi.