617 Nolu Sokakta Sıcak Asfalt Çalışmaları Başladı

Eklenme Tarihi : 8 Temmuz 2020

Başkan İshak Sarı; “Gelecek yıllarda çeşitli problemlerle karşılaşmamak için bugünü sağlam inşa etmemiz gerektiğini biliyoruz. Titiz ve disiplinli çalışma anlayışımızla söz verdiğimiz hizmetleri tek tek yerine getiriyoruz” dedi.

“617 Nolu Sokakta Sıcak Asfalt Çalışmaları Başladı”

Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri İncilli Mahallesi 617 Nolu sokakta sıcak asfalt çalışmalarına başladı.

Başkan İshak Sarı, öncelikli hedeflerinin vatandaşların yaşam kalitesinin arttırılması olduğunu belirterek; “İlçemizin bugününe ve yarınlarına değer katacak çalışmalarımızla bu kenti geleceğe hazırlıyoruz. Her çalışmamızda hedefimiz Karasulu hemşerilerimizin yaşam kalitelerini arttırmaktır.  Ulaşım sorununu rahatlatmaya yönelik projelerimizle, ilçe genelinde trafik yoğunluğunu asgariye indirilmesi amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

“Yüce’ye Teşekkür”

Başkan İshak Sarı; “İncilli Mahallesi 617 Nolu sokağımızda altyapı ve dekoratif kaldırım çalışmalarımızı tamamladık. Kaldırım çalışmalarımıza ağaçlandırma ve aydınlatma çalışmalarımıza da ekledik. Bugün ise sıcak asfalt çalışmalarımızı Büyükşehir Belediyemizin de büyük desteği ile başlattık. Bu alandaki çalışmalarımızı bir an önce tamamlayıp halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Sakarya’mıza ve cennet ilçemiz Karasu’ya dört koldan hizmet yağdıran Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce’ye sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” dedi.