Bin 900 Metrelik Projede İlk Adım

Eklenme Tarihi : 8 Ocak 2021

Karasu Belediyesi tarafından ilçe merkezinin en işlek üç caddesini kapsayan proje için düğmeye basıldı. Yaklaşık 2 kilometrelik çevre düzenleme projesinde sıcak asfalt döküm işlemi öncesi ilk adım olan ölçüm çalışmaları başladı.

İki etap halinde gerçekleştirilmesi planlanan çevre düzenleme projesi kapsamında Karasu Belediyesi tarafından ilçe merkezindeki üç ana cadde daha asfaltlanıp kaldırım düzenlemesi yapılacak ve ağaçlandırılacak. Fen İşleri Müdürlüğü koordinesinde yaklaşık 2 kilometrelik mesafeyi kapsayan projede ilk adım olarak yol ölçüm çalışmaları başlatıldı.

İlk etap, 800 metreden oluşacak. Cumhuriyet Caddesi’nin batı ucu olan 815 sokaktan başlayacak. Terminal, Belediye önü ve Atatürk Bulvarı’na kadar gelecek. Bu noktadan itibaren başlayan Hürriyet Caddesi’ni de içine alacak. Müftülük sapağı olan Fevzi Paşa Caddesi’ne kadar olan alanı kapsayacak.

İkinci etap ise bin 100 metreden oluşacak. Hürriyet Caddesi’nin devamı olan Fatih Caddesi’ni kapsayacak. Müftülük sapağından Şehit Atıf Ödül Caddesi’ne kadar olan uzun mesafeyi içine alacak. Proje tamamlandığında ilçe merkezinin en işlek üç caddesi daha kullanışlı ve düzenli hale getirilecek.