DSİ Bölge Müdürü Kağan Şan’dan Ziyaret

Eklenme Tarihi : 16 Temmuz 2020

“DSİ Bölge Müdürü Kağan Şan’dan Başkan Sarı’ya İadeyi Ziyaret”

Kaynarca ve Kocaali ilçelerinde yaşanan yoğun yağışlar sonucu incelemelerde bulunmak için Sakarya’ya gelen Devlet Su İşleri 3. Bölge Müdürü Kağan Şan, 32. Şube Müdürü Abdurrahman Cebeci ve DSİ Teknik personeli Karasu’ya uğrayarak Belediye Başkanı İshak Sarı’ya iadeyi ziyarette bulundular.

Ziyaret sırasında, Karasu için büyük önem arz eden kanal projesini de inceleyerek proje hakkında detaylı bilgi alan DSİ 3. Bölge Müdürü Kağan Şan, ziyaret sonrası Karasu’dan ayrılarak komşu ilçe Kocaali’ye geçti.

Ziyaretle ilgili bilgi veren Belediye Başkanı İshak Sarı; “Geçtiğimiz hafta Devlet Su İşleri 3. Bölge Müdürü Kağan Şan’ı makamında ziyaret ederek ilçemiz için bazı önemli projeleri kendisine aktarmıştık. Bugün ise kendisi iadeyi ziyarette bulunarak bizleri sevindirdiler. 2021 yılı yatırım planlamasına alınan Kanal Projemiz hakkında detaylı bilgileri tekrar kendisiyle görüşme fırsatımız oldu. İlçemizin geleceği için önemli adımlar atmaya devam edeceğiz” dedi.