Karasu Belediyesi Araç Filosuna 2 Yılda 15. Aracı Ekledi

Eklenme Tarihi : 15 Şubat 2021

Başkan İshak Sarı; “Millete Hizmet Yolunda 15. Aracımızı Belediyemize Kazandırdık. Milletimize ve İlçemize Hayırlı Olsun” dedi.

“Karasu Belediyesi Araç Filosuna 2 Yılda 15. Aracı Ekledi”

Mevcut araç filosuna son olarak 2015 model Isuzu Npr 8 long Sepetli Vinç’i ekleyen Karasu Belediyesi geniş araç filosuyla hizmet ağını güçlendirmeyi planlıyor.

Karasu Belediyesi, daha iyi hizmet verebilmek amacıyla 2 yıl içerisinde, araç filosunu yeni takviyeler ile güçlendiriyor. Hizmet kalitesini arttırmayı ve Karasulu vatandaşlara daha iyi hizmet sunmayı ilke edinen Karasu Belediyesi, 2 yılda araç filosuna eklediği 15 araçla çalışma gücünü yükseltiyor.

“Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar, Karasu’ya daha kaliteli ve daha hızlı hizmet verebilmek için araç filomuzu yenileyerek güçlendirmeye devam ediyoruz” diyen Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “Karasu Belediyesi olarak değişen ve gelişen teknolojiyi yakından takip ederek vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz çalışıyoruz. Mevcut araç filomuza eklediğimiz 2015 model Isuzu Npr 8 long Sepetli Vinç aracımız ile daha verimli ve pratik hizmet sunacağımız düşüncesindeyiz. Vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunabilmek gayesi ile hizmet filomuzu verimli hale getirmeye, tazelemeye ve yenilemeye devam edeceğiz. Millete hizmet yolunda 15. aracımızı Belediyemize kazandırdık. Milletimize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.