Plaj Caddesi Yenileniyor

Eklenme Tarihi : 15 Şubat 2021

Başkan İshak Sarı; “Kentimizi, estetik bir görünüme kavuşturmak için Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz iş başında” dedi.

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, hafta sonu mesaisinde Plaj Caddesinde başlatılan orta refüj düzenleme çalışmalarını inceledi.

“Halkımızdan Aldığımız Destek Bizim En Büyük Gücümüzdür”

Çalışmaların başarılı bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan Sarı; “Kentimizin estetik görünümü bizim için çok önemli. Günümüz şartlarına uygun, modern projelerle plaj caddemizi yepyeni bir görünüme kavuşturacağız. Öncelikle geçtiğimiz haftalarda, bu alanda ki asfalt ve refüj kenarlarına zarar veren ağaçların sahil bölgemize naklini yaptık. Şimdi ise çiçek açan, kökleri kaldırım ve asfalta zarar vermeyen ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarımızı başlattık. Bu hizmetlerimizin ardından aydınlatma çalışmalarımıza geçerek caddemizi pırıl pırıl bir görünüme kavuşturacağız.  Halkımızdan aldığımız destek bizim en büyük gücümüzdür” dedi.